Over mij

Mijn doel is zorgen dat jij weer helemaal in balans komt en weer in jouw eigen kracht komt te staan, waardoor jij je lichamelijk en geestelijk weer goed gaat voelen

Resy Simonis energetische therapie, klankschalenmassage, reiki, healing, access bars, angel blessing

Wie ben ik?

Mijn naam is Resy Simonis, moeder van twee zonen en een dochter, echtgenote, dochter, zus, vriendin en noem maar op…

Mijn leven is niet altijd over rozen gegaan, uiteindelijk werd ik zelfs geleefd. Een gebrek aan zelfvertrouwen en een aantal zelfvernietigende patronen lagen hieraan ten grondslag. Zelfonderzoek en het volgen van een aantal cursussen intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling zorgden ervoor dat ik nu krachtig en vol zelfvertrouwen in het leven sta. Oude patronen zijn doorbroken en ik heb geleerd om meer vanuit mijn hart te leven. Nu is de tijd aangebroken om deze kennis met jou te delen zodat ook jij weer volledig in je kracht kunt gaan staan.

Intuïtief stem ik me op jou af om je te begeleiden op je pad en je nieuwe inzichten. De bewustwording die hierdoor ontstaat zal ervoor zorgen dat je andere keuzes kunt maken in je leven en meer innerlijke balans gaat ervaren.

Mijn praktijk gelegen in Sittard-Geleen, is een plek waar positieve energie zorgt voor een veilige sfeer waarin je jezelf terug kunt en mag vinden. Tijdens de sessie gaan we samen op weg om in alle rust, kalmte en liefde jouw licht weer te laten stralen.

Waar ik je bij kan helpen

Balans (her)vinden

Ik help je om je gedachten, emoties en lichaam terug in balans te brengen met behulp van:

  • Klankschaalmassage
  • Access bars

Loslaten wat je niet meer dient

Ik help je om oude patronen te doorbreken en oude pijn op te lossen doormiddel van:

  • Healing
  • Angel blessing therapie

Luisteren naar je hart

Ik help je om dichterbij je ware kern te komen met:

  • Reiki

Testimonials

“Na jaren met vage klachten in mijn rug en nek te hebben rondgelopen, heb ik toch maar eens een afspraak gemaakt. Ik dacht dat er in mijn nek en schouders wat vastzat, het bleek echter in mijn hele rug vast te zitten. Er waren een aantal behandelingen voor nodig om alles los te krijgen, maar het is Resy gelukt. Mijn klachten zijn verdwenen. De behandelingen bouwen we nu langzaam af, maar ik blijf nu zeker met enige regelmaat komen, dat verwenmomentje gun ik mezelf en ik blijf hierdoor klachtenvrij.”

Sandra

“Een paar weken geleden een heerlijke rug massage gekregen door Resy. Resy is erg gastvrij en bij binnenkomst voel je direct een ontspannen sfeer over je heen komen. In eerste instantie ging ik voor een ontspanningsmassage, echter na enkele tellen voelde Resy dat mijn rug goed vast zat, ze heeft deze dan ook op prettige wijze los gemasseerd. Een absolute aanrader dus!”

Karlien

“Spanning en stress, niet te lang wachten, een behandeling door Resy voorkomt veel klachten” Gisteren een multi behandeling gehad, door wat “werkstress” klachten van heesheid. Behandeling sloeg aan en voel me vandaag relaxed met een 40% extra stemvolume, thanks Resy”

André

Adres

Bruinkoolstraat 5, Geleen

Openingstijden

Ma – do: 10:00 – 18:00

Volg mij op: