Energetische behandelingen in: Access Bars, Angel Blessing Therapie, Healing, Klankschalen massage en Reiki.
De expert in Zuid-Limburg, regio Sittard-Geleen, Heerlen, Maastricht en Roermond.

Angel Blessing Therapie

Angel blessing therapie

Als Angel Blessing Therapeut mag ik samen met een speciale groep engelen jou ondersteunen bij het loslaten van emotionele blokkades en het vinden van balans op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied.

Lees meer

Blokkades in het energieveld worden opgeheven door ze eruit te “trekken”. Deze techniek is zo krachtig dat er bijvoorbeeld zelfs onbewuste, emotionele blokkades en karma uit vorige levens opgeruimd kunnen worden.

Daarnaast wordt er tijdens de Angel Blessing sessie eventueel gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige essentiële oliën van Young Living

€ 50,-

Healing

Energetische therapie spirituele healing

Een healing herstelt de energiebalans tussen je ziel (je spirituele kern), gedachten, emoties en lichaam.

Lees meer

Tijdens een healing sessie worden blokkades opgeheven, waardoor het zelfherstellend vermogen van het lichaam weer optimaal wordt geactiveerd.

Ons lichaam bestaat uit grofweg twee delen, ten eerste het fysiek lichaam dat we allemaal kennen, ten tweede het energetische lichaam ofwel de aura, die ons fysieke lichaam omhult.

Bij een healing wordt er gewerkt aan deze energetische laag, worden de chakra’s (de energiepunten die zich in deze laag bevinden) en wordt de aura gecontroleerd, gereinigd en waar nodig, opnieuw gestimuleerd.

Afhankelijk van wat er voor jou nodig is, kan ik gebruik maken van diverse tools. Je komt uiteindelijk weer (of nog meer) in contact met jezelf en de energie gaat weer optimaal stromen.

€ 50,-

Reiki

Reiki behandeling universele energie voor ontspanning en herstel zelfherstellend vermogen

Reiki betekent letterlijk “universele levensenergie”. Het is een eenvoudige maar krachtige ontspanningsmethode.

Lees meer

Reiki brengt het zelfgenezend vermogen van het lichaam op gang. De energie stroomt altijd eerst naar de oorzaak van de klacht om deze op te lossen en de symptomen te laten verdwijnen.

Reiki zorgt voor diepe ontspanning, neemt stress weg en geeft je ook meer energie. De behandeling is bijvoorbeeld ook heel geschikt voor kinderen en dieren.

Tijdens de behandeling lig je op een massagetafel en wordt handoplegging gebruikt om de energie door te geven tot in de kleinste hoekjes van je lichaam.

€ 50,-

Kundalini Reiki

Hoogwaardige, pure, essentiële olie van Young Living

Kundalini Reiki is een bijzonder krachtige vorm van Reiki.

Lees meer

Deze vorm van Reiki combineert het activeren van de krachtige zelfgenezend vermogen (Kundalini) met het ontvangen van een hele zachte en liefdevolle energie uit het Universum (Reiki).

Ook wel het samenbrengen van Shakti (vrouwelijke energie) met Shiva(mannelijke energie) en het creëren van een balans tussen de Yin en Yang.

Bij het gedisciplineerd laten ontwaken van de Kundalini energie in je lichaam, worden de chakra’s in balans gebracht en innerlijke blokkades getransformeerd.

Tegelijkertijd worden deze chakra’s gevoed en gestimuleerd met de Reiki energie, zodat de energie in balans gaat stromen en de chakra’s open en uitgelijnd worden.

Deze vorm van Reiki is krachtiger dan de klassieke Usui Reiki en daardoor is er een veel kortere behandeling per sessie nodig.

Hierbij wordt ook niet gebruik gemaakt van handopleggingen en symbolen, maar van intenties en 1 krachtige aanraking om de energie een krachtige overdracht te geven.

Dit wordt ervaren als zeer intens krachtig en euforisch, alsof er een enorme innerlijke kracht wordt geactiveerd en de ontvanger de wereld aan kan door het ervaren van deze energie in het lichaam.

 

€ 50,-

Ankh behandeling

Reiki behandeling universele energie voor ontspanning en herstel zelfherstellend vermogen

Ankh therapie een krachtige behandelwijze die al door de oude egyptenaren werden gebruikt.

Lees meer

Het Egyptische woord Ankh betekent ‘leven’ of ‘levenskracht’. De Ankh staat dan ook synoniem voor: leven, licht en warmte. Van de Ankh gaat een enorme oerkracht uit, het staat symbool voor de mens. Het heeft een lus wat gelijk staat aan het hoofd, twee armen en twee benen en een verbonden hart.

Al in het oude Egypte werd er door de Farao’s en Hoge Priesters veel gebruik gemaakt van de tweebenige Ankh. Alleen de tweebenige Ankh heeft een therapeutische werking. De éénbenige Ankh is een mooi sieraad of symbool, maar je kunt er niet energetisch mee werken.

De Ankh wordt op twee manieren gebruikt. Met de lus kan iemand energetisch gereinigd worden en trekt de Ankh belastende energieën en blokkades uit cellen, organen, aura en chakra’s. Door middel van de benen van de Ankh kan er gericht energie gestuurd worden naar die plekken in het lichaam waar het het nodig is. De Ankh is dus een veelzijdig instrument.

De ankh kan gebruikt worden voor het behandelen van:

  • chronische vermoeidheid
  • burn-out
  • aura en chakra healing
  • trauma’s
  • vorige levens
  • Entiteiten en energieën
€ 65,-

Aroma Bliss

Hoogwaardige, pure, essentiële olie van Young Living

Aroma Bliss is een behandeling met essentiële olie waarbij emotionele en spirituele zuivering centraal staat.

Lees meer

De Aroma Bliss is een hele rustige, zachte behandeling die is ontwikkeld rondom een aantal unieke essentiële olie blends van Young Living. Tijdens deze behandeling worden er verschillende blends van zuivere essentiële oliën gebruikt die gericht zijn op emotionele ondersteuning. 

Deze oliën worden aangebracht op de huid, op de voeten, de navel, de borst, de handpalmen, op de kruin en in de aura. Tevens worden de oliën geïnhaleerd door middel van het zogenoemde cuppen. Tussen de stappen zit steeds een moment van volledige rust om de betreffende oliën goed hun werk te laten doen.

Bij deze zeer effectieve techniek combineren we de essentiële olie met lichaamswerk en staat de emotionele en spirituele zuivering en reiniging centraal. Deze prachtige methode staat je bij om emotionele en wellicht ook daaraan gekoppelde fysieke vraagstukken in je leven in een ander perspectief te zien, met meer helderheid en duidelijkheid, waardoor je deze uitdagingen weer beter aankan.

Na de behandeling ben je heerlijk ontspannen, heb je een diepere connectie gemaakt tussen lichaam en geest, en heb je je geest tot échte rust gebracht. 

 

€ 75,-

Access Bars

Energetische behandeling access bars

Tijdens een Access Bars behandeling wordt er gewerkt op 32 drukpunten op je hoofd. Deze punten staan voor verschillende contexten in je leven zoals: controle, lichaam, creativiteit, dankbaarheid, relaties en kalmte.

Lees meer

Door de punten in verschillende combinaties aan te raken wordt de energie in je lichaam weer op gang gebracht en kunnen blokkades zich oplossen. Onder deze drukpunten liggen alle gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen met betrekking tot die specifieke context.

Zo kan alle overbodige geestelijke en lichamelijke ballast die je nog meedraagt en die je niet meer dient, ontladen. Je kunt dit vergelijken met het defragmenteren van een computer. Wanneer je de harde schijf opschoont is er meer ruime voor andere programma’s.

Het resultaat van een Access Bar behandeling is dat je meer rust, ruimte en overzicht ervaart. De Bars behandeling wordt ook wel gezien als een detox voor je lichaam en geest.

€ 50,-

Klankschalen massage

Klankschalen massage bij spanning, stress, lichamelijke of emotionele blokkades

Een klankschaalmassage zorgt ervoor dat opgehoopte spanningen (emoties) uit het lichaam getrild worden, hierdoor kan het lichaam zich weer ontspannen.

Lees meer

Deze behandeling wordt ook wel klankschaalmeditatie genoemd. Ons lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water.

Deze behandeling zorgt ervoor dat de trillingen gemakkelijk worden opgenomen en tot diep in het lichaam kunnen doordringen. De trillingen werken lang door, soms wel enkele dagen. Het lichaam komt weer beter in balans. Lichamelijke of emotionele blokkades kunnen ervoor zorgen dat er soms meerdere klankschaalmassages nodig zijn om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te versterken.

Een klankschaalmassage kan een goede ondersteuning zijn naast andere (reguliere) behandelingen. Zelfs als je geen klachten hebt, kan deze massage als zeer ontspannend ervaren worden.

€ 50,-

Essential Oils

Kundalini Reiki

Tegen een heleboel klachten en kwaaltjes kun je zelf met essentiële olie iets doen. De hoogwaardige en pure oliën van Young Living zullen hier krachtig bij ondersteunen.

Cursus Raindrop Massage

Young living essential oils massage

Werk je graag met essentiële olie en geef je massages? Dan is de cursus Raindrop Technique echt een aanrader om je kennis mee uit te breiden. Deze massage zorgt voor balans en harmonie in je lichaam. Tijdens de cursus leer je hoe je met 9 pure essentiële oliën iemand een relaxte en zeer bijzondere massage kunt laten ervaren. 

Ben je op zoek naar een ontspanningsmassage of heb je bijvoorbeeld rug- of nekklachten?

Kijk voor alle mogelijkheden op www.massage-geleen.nl

Maak een afspraak

Wil je een afspraak maken of heb je nog vragen over een behandeling? Vul het onderstaande formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

14 + 14 =

Resy Simonis energetische behandelingen van reiki, klankschalen, angel blessing, access bars en healing.

Adres

Bruinkoolstraat 5, Geleen

Openingstijden

Ma – do: 10:00 – 18:00

Volg mij op: