Angel Blessing

Resy Simonis energetisch therapeut voor reiki, healing, klankschalen massage, angel blessing en access bars
Resy Simonis energetisch therapeut in de regio Sittard-Geleen, Heerlen, Maastricht en Roermond

Specialistische energetische Angel Blessing Therapie.
De expert in Zuid-Limburg, regio Sittard-Geleen, Heerlen, Maastricht en Roermond.

Angel Blessing Therapie

Angel blessing therapie

Als Angel Blessing Therapeut mag ik samen met een speciale groep engelen jou ondersteunen bij het loslaten van emotionele blokkades en het vinden van balans op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied.

Lees meer

Blokkades in het energieveld worden opgeheven door ze eruit te “trekken”. Deze techniek is zo krachtig dat er bijvoorbeeld zelfs onbewuste, emotionele blokkades en karma uit vorige levens opgeruimd kunnen worden.

Daarnaast wordt er tijdens de Angel Blessing sessie eventueel gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige essentiële oliën van Young Living

€ 50,-
Duur 60 minuten

Healing

Energetische therapie spirituele healing

Een healing herstelt de energiebalans tussen je ziel (je spirituele kern), gedachten, emoties en lichaam.

Lees meer

Tijdens een healing sessie worden blokkades opgeheven, waardoor het zelfherstellend vermogen van het lichaam weer optimaal wordt geactiveerd.

Ons lichaam bestaat uit grofweg twee delen, ten eerste het fysiek lichaam dat we allemaal kennen, ten tweede het energetische lichaam ofwel de aura, die ons fysieke lichaam omhult.

Bij een healing wordt er gewerkt aan deze energetische laag, worden de chakra’s (de energiepunten die zich in deze laag bevinden) en wordt de aura gecontroleerd, gereinigd en waar nodig, opnieuw gestimuleerd.

Afhankelijk van wat er voor jou nodig is, kan ik gebruik maken van diverse tools. Je komt uiteindelijk weer (of nog meer) in contact met jezelf en de energie gaat weer optimaal stromen.

€ 50,-
Duur 60 minuten

Access Bars

Energetische behandeling access bars

Tijdens een Access Bars behandeling wordt er gewerkt op 32 drukpunten op je hoofd. Deze punten staan voor verschillende contexten in je leven zoals: controle, lichaam, creativiteit, dankbaarheid, relaties en kalmte.

Lees meer

Door de punten in verschillende combinaties aan te raken wordt de energie in je lichaam weer op gang gebracht en kunnen blokkades zich oplossen. Onder deze drukpunten liggen alle gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen met betrekking tot die specifieke context.

Zo kan alle overbodige geestelijke en lichamelijke ballast die je nog meedraagt en die je niet meer dient, ontladen. Je kunt dit vergelijken met het defragmenteren van een computer. Wanneer je de harde schijf opschoont is er meer ruime voor andere programma’s.

Het resultaat van een Access Bar behandeling is dat je meer rust, ruimte en overzicht ervaart. De Bars behandeling wordt ook wel gezien als een detox voor je lichaam en geest.

€ 50,-
Duur 60 minuten

Klankschalen massage

Klankschalen massage bij spanning, stress, lichamelijke of emotionele blokkades

Een klankschaalmassage zorgt ervoor dat opgehoopte spanningen (emoties) uit het lichaam getrild worden, hierdoor kan het lichaam zich weer ontspannen.

Lees meer

Deze behandeling wordt ook wel klankschaalmeditatie genoemd. Ons lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water.

Deze behandeling zorgt ervoor dat de trillingen gemakkelijk worden opgenomen en tot diep in het lichaam kunnen doordringen. De trillingen werken lang door, soms wel enkele dagen. Het lichaam komt weer beter in balans. Lichamelijke of emotionele blokkades kunnen ervoor zorgen dat er soms meerdere klankschaalmassages nodig zijn om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te versterken.

Een klankschaalmassage kan een goede ondersteuning zijn naast andere (reguliere) behandelingen. Zelfs als je geen klachten hebt, kan deze massage als zeer ontspannend ervaren worden.

€ 50,-
Duur 60 minuten

Reiki

Reiki behandeling universele energie voor ontspanning en herstel zelfherstellend vermogen

Reiki betekent letterlijk “universele levensenergie”. Het is een eenvoudige maar krachtige ontspanningsmethode.

Lees meer

Reiki brengt het zelfgenezend vermogen van het lichaam op gang. De energie stroomt altijd eerst naar de oorzaak van de klacht om deze op te lossen en de symptomen te laten verdwijnen.

Reiki zorgt voor diepe ontspanning, neemt stress weg en geeft je ook meer energie. De behandeling is bijvoorbeeld ook heel geschikt voor kinderen en dieren.

Tijdens de behandeling lig je op een massagetafel en wordt handoplegging gebruikt om de energie door te geven tot in de kleinste hoekjes van je lichaam.

€ 50,-
Duur 60 minuten

Essential Oils

Hoogwaardige, pure, essentiële olie van Young Living

Tegen een heleboel klachten en kwaaltjes kun je zelf met essentiële olie iets doen. De hoogwaardige en pure oliën van Young Living zullen hier krachtig bij ondersteunen.

Ben je op zoek naar een ontspanningsmassage of heb je bijvoorbeeld rug- of nekklachten?

Kijk voor alle mogelijkheden op www.massage-geleen.nl

Maak een afspraak

Wil je een afspraak maken of heb je nog vragen over een behandeling? Vul het onderstaande formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

11 + 13 =

Resy Simonis energetische behandelingen van reiki, klankschalen, angel blessing, access bars en healing.

Adres

Bruinkoolstraat 5, Geleen

Openingstijden

Ma – do: 10:00 – 20:00
Vrijdag: 10:00 – 16:00

Volg mij op: